Projekt

 

Kitte Ström Band

 

Vi spelar främst mina låtar men även annan jazz. Lite beroende på vad som för tillfället behövs. Bandet kan se lite olika ut beroende på tillfälle. Erika Hammarberg, piano, Björn Enegård, bas, Staffan Sandell, trummor och Johan Öijen, gitarr är medlemmarna. Ibland spelar vi på mindre sättning. Jazzklubbar, kyrkor, fester, konserter av olika slag…. Vi har gjort många olika jobb.

 

Duojobb

 

Jag jobbar med flera olika pianister och gitarrister. Den som varit med mig mest de senaste åren är Erika Hammarberg. Vi spelar jazz, soul och mycket mer. Vi har spelat på en lång rad fester, som bakgrund, kyrkokonserter m.m. Vår repertoar är stor!

 

Jazztrio.


Jag har förmånen att jobba med Kerstin Gabrielsson, en mycket erfaren jazzsångerska, och pianisten Ann Blom. Vi har spelat tillsammans sporadiskt under flera år på fester och liknande. Nu satsar vi mer på hela konsertprogram. Det är jazz i kubik. Egna låtar och kända standards, mycket scatsång, avancerad stämsång och grymt sväng.

 

Lady Perfect

 

En stor trio. Emeli Jeremias och Helena Martinsson är de övriga medlemmarna. Vi kommer från lite olika musikaliska bakgrunder och har jobbat ihop många år. En stor trio eftersom vi har med cello, piano, gitarr, flöjt, percussion och tre sångröster. Mycket blandad repertoar. Visor, pop, klassiskt, jazz mm. Vi har spelat på pubar, inom vården och allt däremellan.

 

Immanuel Gospel


En av de bästa gospelkörerna. Jag sjunger, jobbar med kören sångtekniskt, skriver arr m.m. Kören gör konserter, sjunger på företagsfester, TV-jobb m.m. Vi har även haft konserter på Fashing och gjort en rad utlandsturnéer. Utmärkt underhållning på fest! Då kommer vi med mindre grupp eller hela kören.