Lyssna på "Vänta". Daniel Tilling, piano och Emeli Jeremias, cello.

Alla jobb kräver sin kunskap och sitt uttryck. Jag ser det som en stor tillgång att ha jobbat med så många olika genrer. Det gör att jag kan ta jobb av olika karaktär alltifrån dop och bröllop till företagsspelgningar och konserter.
Ofta jobbar jag med storband och coverband. Jag är både solist och erfaren körsångerska. Stora plus är min notläsning, förmåga att jobba på gehör och att jag är van att öva in saker på kort tid. Jag lägger stor vikt vid att det ska vara stilmässigt bra och passa i sammanhangen där jag sjunger. Det gäller vare sig det är ett bröllop eller schlagerunderhållning på stor fest.
Jag jobbar gärna med min egen musik. I mitt skrivande lägger jag stor vikt vid både text och musik. För mig är det viktigt att utvecklas vad gäller harmonik, textbehandling m.m.
Jag jobbar med flera olika sånggrupper , showgrupper och band. Läs mer under fliken ”Projekt”.
Några jobb jag haft de senaste åren är:
Julshower i Uppsala med Göran Engman och Uppsala storband, konsert med Magnus Bäcklund, div körsång bakom olika artister på ”Sommarkrysset”, solist med en rad storband där bland annat Duke Ellingtons ”Sacred conserts” har framförst, körjobb på ”Parksnäckan” i Uppsala där Kent Wennman varit arrangör, egna konserter med jazzband, körjobb bakom Magnus Bäcklund, Jan Johanssen,Andreas Weise m.fl, en rad jobb med showgruppen S.H.E. och en lång rad solistjobb tillsammans med körer eller på egna konserter.